Banner

Ofte stilte spørsmål og svar 

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål. Lurer du på noe mer, så ta gjerne kontakt med oss på e-post rettsdata@rettsdata.no.

 • Hvorfor får jeg ikke logget inn?

  Her er noen generelle tips som kan gjøre innloggingen enklere.

  Gjenoppfrisk siden
  Trykk CTRL+F5. Dette laster inn siden på nytt slik at du får de siste oppdateringene.


  Slett midlertidige filer

  Trykk CTRL+SHIFT+DELETE. Her kan du velge å slette filer og informasjonskapsler som er lagret på din maskin og som kan gjøre at du ikke får de siste oppdateringene.


  Oppgrader nettleser

  Eldre nettlesere støtter ikke funksjonalitet i nyere programvare. Vi anbefaler derfor å bruke ny versjon av nettleseren din.


  Vi støtter nyere versjoner av alle vanlige nettlesere, som for eksempel:

  Internet Explorer 11
  Chrome 
  Firefox
  Opera
  Safari
  Edge

 • Hvorfor får jeg ikke logget ut?

  Prøv å slette informasjonskaplser (cookies) i din nettleser. Dette gjør du på følgende måte: PC: trykk Ctrl + Shift + Delete og slett informasjonskapsler og nettsteddata. Mac: Velg logg og deretter tøm logg i Safari programmet. 
 • Jeg glemt passordet mitt - hva gjør jeg nå?

 • Hvordan kan jeg få opplæring i bruk av Rettsdata?

  Vi gir deg tips og råd om hvordan du får en best mulig brukeropplevelse av Rettsdata. Vi tilbyr også en kort innføring over telefon, eller kommer gjerne på besøk ved behov for kurs. Kursene er gratis. Kontakt oss for å avtale tidspunkt og sted.

 • Jeg er student og ønsker tilgang til Rettsdata. Hvordan går jeg fram?

  Vi tilbyr studenter ved universiteter og høyskoler gratis tilgang til Rettsdata i studietiden. Tilgang forutsetter at du har en Feide-bruker. Logg inn med din Feide-bruker. 

   

 • Jeg får ikke logget inn med Feide. Hva gjør jeg?

  Dersom du tidligere har registrert en studentbruker, prøv å logge ut før du benytter Feide-innlogging. Dersom du har huket av «husk meg» ved forrige innlogging, logg ut av Rettsdata, før du logger deg på med din nye Feide-bruker.