Gyldendal-logo

Fristen for å holde ordinær generalforsamling nærmer seg

Fristen for å holde ordinær generalforsamling nærmer seg med stormskritt og Rettsdata har samlet- og automatisert alle relevante dokumenter i én dokumentpakke, kvalitetssikret av Advokatfirmaet PwC.

Fristen for å holde ordinær generalforsamling er 30. juni. I våre webmaler har du nå mulighet til å søke på selskap fra Proff.no, og få aksjonærene rett inn i dokumentene. Malen gjør det også enkelt å fylle ut de ulike hendelsene som er en del av prosessen, for eksempel godkjennelse av årsregnskapet, disponering av overskudd/underskudd eller utdeling av utbytte.

Om du allerede har signert databehandleravtale og tatt i bruk webmalene våre, kan du se dokumentpakken for ordinær generalforsamling med web-utfylling her.

Automatiserte maler og databehandleravtale

Vi i Rettsdata automatiserer for tiden alle våre maler for smidig og trygg utfylling på nett, i en tjeneste vi kaller webmaler. Malene fylles ut i nettleseren, og dokumentene kan lastes ned i Word-format når som helst. Her kan du se alle de juridiske malene som nå har webutfylling tilgjengelig. Tjenesten er inkludert i Rettsdata Komplett og før bruk må du fylle ut en databehandleravtale. Har du noen spørsmål til Rettsdatas webmaler og databehandleravtale, kan du gjerne ta kontakt med oss på rettsdata@rettsdata.no eller på telefonnummer 22 99 04 20. 

Har du tatt i bruk webmaler allerede?

Nå har du muligheten til å være med å forme denne tjenesten så den passer deg enda bedre. Kunne du tenke deg å bli intervjuet av oss? Det tar ca 45 minutter, og du får et gavekort fra Ark på 500 kr. Finn en tid til brukerintervju som passer deg her, eller ta kontakt med senior designer Morten Christopher Solem på morten.solem@gyldendal.no eller produkteier Andreas Sebastian Hafsaas på andreas.hafsaas@gyldendal.no.