TechTorget 27. april 2022 på Gyldendalhuset

TechTorget 27. april 2022 på Gyldendalhuset

Publisert 28. mars 2022

27. april 2022 går årets TechTorget av stabelen og sammen med Advokatforeningen og TechTorget ønsker vi hjertelig velkommen til Gyldendalhuset. Merethe Smith fra Advokatforeningen, Peter van Dam fra TechTorget og Tom Christian Gotschalksen fra Gyldendal åpner arrangementet kl. 14.00, og etterfølges av statssekretær John Erik Vika som skal innlede ved å prate om juridisk sektor i endring. Arrangementet vil også bli gjort tilgjengelig digitalt, på samme måte som sist.

Teknologiutvikling i advokatbransjen

TechTorget har blitt et viktig arrangement for advokater og advokatvirksomheter som vil holde seg oppdatert på teknologiutviklingen. Årets arrangement tilbyr over 40 utstillere, der ulike IT-løsninger for advokatbransjen blir presentert. Mer enn 30 parallelsesjoner med presentasjoner og workshops vil også bli gjennomført. Du kan orientere deg om etablerte- og nye løsninger for kontraktskriving, dokumentlagring, regnskap, saksadministrasjon, bobehandling, dokumentautomatisering, kunstig intelligens med mer.

TechTorget gir gode mulighetene for å diskutere erfaringer og tekniske- og forretningsmessige muligheter. Vi anbefaler derfor å møte kolleger, utstillere og andre deltakere i Gyldendalhuset, men vi tilbyr også en god løsning for deg som vil delta digitalt. Vi planlegger en felles sosial avslutning som gir gode muligheter for nettverksbygging og hygge for deg som deltar fysisk. 

Se utstillere og program på www.techtorget.no og meld deg på nå! For de som vil delta fysisk, kan man også melde seg på via event@techtorget.no.