Rettsdata superbruker Servet Yildiz Stêrk

Rettsdata superbruker Servet Yildiz Stêrk

Publisert 07. desember 2021

Advokatfullmektig Servet Yildiz Stêrk jobber i Tveter og Kløvfjell advokatfirma. Her jobber han med blant annet erstatningsrett, arbeidsrett og avtale- og kontraktsrett. Stêrk bruker Rettsdata flittig hver eneste dag. Vi har tatt en kjapp prat med vinneren av Advokatforeningens talentpris 2021 her.

 

Hva bruker du Rettsdata mest til og hvorfor?

Rettsdata er mitt favorittverktøy for å finne frem til relevante rettskilder. Det er raskt, enkelt og tidsbesparende. Her finner jeg alt på ett og samme sted: rettskilder, lovkommentarer, faglitteratur og praktiske dokumentmaler.

For meg som generalist, hadde ikke hverdagen vært den samme uten lovkommentarer. Med Rettsdata har jeg med Norges beste spesialister på laget, og kan enklere utfordre andre spesialister – selv i de mest uforutsette situasjoner. Med et enkelt søk og et par tasteklikk, får jeg oppdaterte rettskilder, kommentarer og regelverk tilgjengeliggjort på en effektiv og brukervennlig måte. Derfor har jeg alltid med meg Rettsdata inn i alle møter i- og utenfor retten.


Har du en Rettsdata-historie å dele med oss?

I en travel advokathverdag kan en enkelte ganger ta seg i å jobbe på «autopilot». I stedet for å gjennomføre et søk på Google tok jeg meg selv en gang i å gjøre det på Rettsdata. Resultatet var overraskende bra, og jeg innså da at Rettsdata faktisk er blitt jussens Google.


Tilgang til Rettsdata

Ønsker du tilgang eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med rettsdata@rettsdata.no for mer informasjon om abonnement og priser, eller test ut Rettsdata med en gratis prøvetilgang.

Jusstudenter har gratis studenttilgang til Rettsdata via Feide.