Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn

Digital signering i Rettsdata med Brevio

Gyldendal Rettsdata har inngått samarbeid med e-signeringsløsningen Brevio. Nå kan du sende dokumentene dine direkte til signering fra Rettsdata.

Les mer om Rettsdata Revisjon
image

Rett fra utfylling i webmal til signering av ferdige dokumenter

Vi utvikler stadig ny funksjonalitet for å skape sømløse juridiske prosesser. Slik som samhandling i webmaler, integrasjon med Proff og e-signering. Det gjør prosessene trygge og effektive.

Brevio er en signeringstjeneste for og av revisjonsbransjen. Den gjør det enkelt å innhente e-signaturer på en trygg, rask og effektiv måte.

Det er kjempelett å komme i gang! Bruker din bedrift Brevio hjelper vi deg sette det opp i webmalene slik at du kan begynne å sende dokumentene dine til signering direkte fra Rettsdata.

Fordeler med Rettsdata og Brevio

iconSpar tid og penger

Send, signer og returner dokumenter på minutter. Multisignering gjør det også enkelt for revisorer som signerer ut mange dokumenter samtidig.

iconEn god brukeropplevelse

Gi revisor og kunden en god brukeropplevelse. Minimalistisk design og intuitiv prosessflyt gjør løsningen brukervennlig for alle.

iconAlltid oversikt

Brevios sanntids-dashboard gjør at du alltid vet hvem som har signert, og når de har gjort det. Der du kan også sende ut påminnelser eller legge til og fjerne signatarer etter ønske.

iconUtfylling i webmal

Sømløs og intuitiv utfylling av dokumenter. Alle maler i Rettsdata er kvalitetssikret av fageksperter fra PwC, Forsberg og BDO.

iconEnkelt å komme i gang!

Vi setter opp funksjonen i webmaler for deg. Bare ta kontakt med oss på rettsdata@rettsdata.no

Har du spørsmål om Rettsdata eller Brevio?

Trenger du hjelp med utfylling av webmaler eller ønsker å sette opp digital signering i Rettsdata, ta kontakt med din kundebehandler eller nå oss på rettsdata@rettsdata.no – vi hjelper deg!

Ta kontakt med Brevio for spørsmål som gjelder pris og abonnement på deres løsning. Du kan lese mer om Brevio Signer på deres hjemmesider.

Prøv Rettsdata gratisLes mer om Rettsdata Revisjon

Rettsdata Revisjon er utviklet i samarbeid med

image