Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
Christoffer Nicolaisen

Christoffer Nicolaisen er ny redaktør i Gyldendal Rettsdata

Bli kjent med oss

Publisert: 04.09.2023

news-author-image

Rettsdata

Gyldendal Rettsdata satser ytterligere på digitalt juridisk innhold, og ansetter Christoffer Nicolaisen som ny redaktør for Maler og verktøy.

– Gyldendal Rettsdata er en viktig innholdsleverandør for revisorer, advokater og andre praktiserende jurister, og et verktøy jeg selv har hatt aktiv glede av i jobben, forteller Christoffer Nicolaisen, ny redaktør for Maler og verktøy i Gyldendal Rettsdata.

Christoffer er jurist siden 2005, og har både vært advokat i privat sektor, transaksjonsrådgiver for Statnett og senest juridisk direktør i en startup-virksomhet innenfor bærekraft.

– Jeg gleder meg til å bygge videre på det gode arbeidet Maler og verktøy-redaksjonen har lagt ned, og bidra til at Gyldendal Rettsdata fortsetter å være den foretrukne digitale løsningen for revisorer og praktiserende jurister.

Gyldendal Rettsdata utvikler og forvalter Norges største digitale dokumentarkiv med over 900 juridiske maler, veiledninger og sjekklister, i samarbeid med de fremste ekspertene fra næringslivet. Maler og verktøy er praktisk juss som utfyller Norsk Lovkommentar og faglitteraturen i Rettsdata. Gjennom en praktisk tilnærming til stoffet får brukerne løst faktiske problemstillinger og gjennomført prosesser på en trygg og effektiv måte.

Christoffer har tidligere vært tilknyttet Gyldendal som forfatter og mentor.

– Da jeg så at Gyldendal Rettsdata ønsket å ansette ny redaktør, kunne jeg ikke la muligheten gå fra meg!

– Vi er stolte og glade over å ha fått med Christoffer på laget! Han har lang erfaring som bruker og bidragsyter i Rettsdata, og med sin brede kunnskap og kompetanse vil han utgjøre et solid bidrag til teamet vårt, forteller Tone Helene Natland Garnås, redaksjonssjef i Gyldendal Rettsdata.