Gyldendal-logo
magazine-logoGå til Rettsdata.no
news-image

Digital signering med Brevio og Penneo

Gyldendal Rettsdata har inngått samarbeid med e-signeringsløsningen Brevio og Penneo. Nå kan du sende dokumentene dine direkte til signering fra webmalene i Rettsdata.

Vi utvikler stadig ny funksjonalitet for å skape sømløse juridiske prosesser. Slik som samhandling i webmaler, integrasjon med Proff og digital signering. Det gjør prosessene trygge og effektive.

Rett fra utfylling i webmal til signering av ferdige dokumenter

Brevio

Brevio er en signeringstjeneste for og av revisjonsbransjen. Den gjør det enkelt å innhente e-signaturer på en trygg, rask og effektiv måte. Les mer om fordelene med bruk av Brevio her.

Det er kjempelett å komme i gang! Bruker din bedrift Brevio hjelper vi deg sette det opp i webmalene slik at du kan begynne å sende dokumentene dine til signering direkte fra Rettsdata.

Penneo

Penneo gjør det mulig å automatisere manuelle prosesser og signere dokumenter digitalt med BankID. Penneo vet at som advokat håndterer man dokumenttunge prosesser som ofte innebærer tidkrevende manuelt arbeid. De hjelper deg med å redusere den administrative byrden, og digitalisere klientopplæringen og dokumentsignering, på en sikker måte.

Logo Brevio / Penneo

Hvordan komme i gang?

Trenger du hjelp med utfylling av webmaler eller ønsker å sette opp digital signering i Rettsdata, ta kontakt med din kundebehandler eller nå oss på rettsdata@rettsdata.no – vi hjelper deg!