Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
news-image

Digital signering med Brevio og Penneo

Maler og verktøy

Publisert: 10.10.2023

Gyldendal Rettsdata har inngått samarbeid med e-signeringsløsningen Brevio og Penneo. Nå kan du sende dokumentene dine direkte til signering fra webmalene i Rettsdata.

Vi utvikler stadig ny funksjonalitet for å skape sømløse juridiske prosesser. Slik som samhandling i webmaler, integrasjon med Proff og digital signering. Det gjør prosessene trygge og effektive.

Rett fra utfylling i webmal til signering av ferdige dokumenter

Brevio

Brevio er en signeringstjeneste for og av revisjonsbransjen. Den gjør det enkelt å innhente e-signaturer på en trygg, rask og effektiv måte. Les mer om fordelene med bruk av Brevio her.

Det er kjempelett å komme i gang! Bruker din bedrift Brevio hjelper vi deg sette det opp i webmalene slik at du kan begynne å sende dokumentene dine til signering direkte fra Rettsdata.

Penneo

Penneo gjør det mulig å automatisere manuelle prosesser og signere dokumenter digitalt med BankID. Penneo vet at som advokat håndterer man dokumenttunge prosesser som ofte innebærer tidkrevende manuelt arbeid. De hjelper deg med å redusere den administrative byrden, og digitalisere klientopplæringen og dokumentsignering, på en sikker måte.

Logo Brevio / Penneo

Hvordan sette opp digital signering med Penneo i Rettsdata?

Før du kan begynne å bruke Penneo som signaturløsning i Rettsdata, må du først finne din unike API-nøkkel for Penneo, og deretter registrere denne i Rettsdata.

Slik finner du og registrerer din API-nøkkel i Rettsdata:

  1. Åpne et dokument webmal og klikk deretter på knappen «E-signering»
  2. Velg Penneo, og klikk på teksten «Hvordan finner jeg klientnøkkelen og passordet?»
  3. Følg de anviste stegene for å fullføre oppsettet av Penneo i Rettsdata.
  4. Lim inn Klientnøkkel og passord i de 2 gule feltene. Når dette er gjort klikker du på knappen «Send til Penneo», som du finner nederst til høyre.

Du har nå fullført oppsettet av API-nøkkel for Penneo! Neste gang du skal signere et dokument med Penneo i Rettsdata, blir du automatisk videresendt til Penneo når du klikker på «E-signering» i webmalen.

Lykke til!

Spørsmål som gjelder sammenkoblingen av Penneo og Rettsdata sendes til rettsdata@rettsdata.no.

For andre spørsmål som gjelder signaturløsningen til Penneo, ta kontakt direkte med Penneo via deres nettsider.

Egen brevmal i Rettsdata

Bruker din bedrift brevmal kan vi sette den opp for deg i webmal. Send oss et ferdig utfylt Word-dokument (med topptekst/bunntekst) som viser hvordan bedriftens brevmal ser ut.

Ta kontakt med din kundebehandler eller nå oss på rettsdata@rettsdata.no – vi hjelper deg!