Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
Herman Bondeson og Bjørn Olav Torpp

Gyldendal Rettsdata lanserer nye maler for transaksjonsdokumenter med Advokatfirmaet Haavind

Maler og verktøy

Publisert: 22.02.2024

news-author-image

Rettsdata

Gyldendal Rettsdata lanserer nå nye maler for transaksjonsdokumenter. Alle dokumentene i databasen har blitt oppdatert med sikte på å reflektere beste markedspraksis innenfor transaksjonsområdet.

Dokumentene er utarbeidet av partner Bjørn Olav Torpp og assosiert partner Herman Bondeson hos Advokatfirmaet Haavind AS, som er fagredaktører for temaet transaksjoner hos Gyldendal Rettsdata.

– I tillegg har basen blitt supplert med flere nye dokumenter som vi mener vil være praktisk viktige for brukerne, herunder investeringsavtaler og aksjekjøpsavtale hvor garantiene er forsikret gjennom W&I-forsikring, forteller Bjørn Olav Torpp og Herman Bondeson.

– Advokatfirmaet Haavind har nå sørget for at Rettsdata nå er fullstendig oppdatert med de nyeste standarddokumentene innen mindre og større virksomhets- og aksjetransaksjoner. Våre aksjonæravtaler og aksjekjøpsavtaler er blant de mest nedlastede produkter på Maler og verktøy, så dette blir positivt mottatt av våre kunder, sier redaksjonssjef i Gyldendal Rettsdata, Tone Garnås.

Oversikt over alle dokumentene finner du her.