Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
Yohannes Hadera, Therese Eriksson og Helene Haraldsen

Gyldendal Rettsdata styrker salgsavdelingen med nye ansettelser

Bli kjent med oss

Publisert: 04.06.2024

news-author-image

Rettsdata

Gyldendal Rettsdata stålsetter seg for videre vekst, sammen med Helene Haraldsen som kundekonsulent, og ansetter Therese Eriksson og Yohannes Hadera som salgskonsulenter.

– Kundekontakt er blant det viktigste vi gjør i Gyldendal Rettsdata, og det er godt å vite at med Helene, Therese og Yohannes kan vi tilby enda bedre oppfølging til våre kunder, forteller Trine-Lise Bjørby, salgssjef i Gyldendal Rettsdata.

Styrker salgsavdelingen med to nyansettelser

Therese Eriksson og Yohannes Hadera er nye salgskonsulenter i Gyldendal Rettsdata.

Therese har bakgrunn fra markedsføring og salg, og har de siste 15 årene vært salgssjef.

– Advokatsegmentet er nytt for meg, men veldig spennende å jobbe med, forteller Therese. – Jeg ser frem til å lære meg å selge et nytt produkt, samt å tenke kreativt rundt hvordan produktet har blitt presentert tidligere for å finne nye måter å øke salget på.

Yohannes er utdannet forretningsutvikler, og har har flere års erfaring med markedsføring og løsningssalg.

– Jeg brenner for å kunne finne den perfekte løsningen på kundens utfordringer sammen med dem. Jeg ser frem til å jobbe med dyktige kollegaer og, ikke minst, prate med kundene våre slik at jeg kan bidra til at de får det beste verktøyet for å utføre arbeidsoppgavene sine på en trygg og effektiv måte, sier Yohannes.

Kundekonsulent

Helene Haraldsen har jobbet på kundesenteret til Gyldendal siden 2022. Hun har en bachelor i psykologi fra NTNU i Trondheim og en master i miljøpsykologi fra Høgskolen i Innlandet.

Fremover skal hun jobbe mer med saker relatert til Rettsdata.

– Nå som jeg skal jobbe tettere med Rettsdata ser jeg frem til å lære mye nytt! Både om selve tjenesten, men også hvem brukeren av Rettsdata er og ikke minst de flinka folka bak. Det blir spennende å følge prosessen mot ny plattform og jeg vet jeg kommer til å lære noe nytt hver dag, forteller Haraldsen.