Gyldendal-logo
magazine-logoGå til Rettsdata.no
Illustrasjon av advokater som jobber

Lanserer ny utfyllingsteknologi for webmaler

Rettsdata automatiserer malene sine for smidig og trygg utfylling på nett. Webmalene fylles ut i nettleseren, og dokumentene kan lastes ned i Word-format når som helst.

Webmaler er vår nye utfyllingsteknologi for maler, som er enkel og rask å bruke. Med den nye løsningen har du full oversikt over innholdet og helheten mens du fyller ut, noe som gjør prosessen trygg og effektiv. Etter utfylling kan du laste ned malen i Word eller som PDF, eller sende den til Google Drive.

Vi kombinerer intuitiv utfyllingsteknologi med kvalitetssikring via de fremste eksterne fagredaksjonene, slik at du kan jobbe effektivt og trygt.

Integrasjon med Proff

Advokatfirmaet PwC har utformet malene til "Selskapets daglige liv". Dokumentpakken er en av de mest brukte hos Rettsdata. Gjennom smarte funksjoner som integrasjon med Proff hentes opplysninger inn automatisk.

– Det geniale er at de nye webmalene søker opp selskapet og henter ut vesentlig informasjon fra Proff Forvalt. Dermed slipper man å føre inn hvem som sitter i styret og annen informasjon, selv. Det sparer man en del tid på, forteller Karl Erik Nedregotten, advokat og direktør i PwC.

For å ta i bruk webmaler må du signere en databehandleravtale. Ta kontakt med oss for å komme i gang.

icon

Rettsdata Maler og verktøy inneholder 900 dokumentmaler, sjekklister og veiledninger for juridiske prosesser innen en rekke fagfelt. Vi samarbeider med ledende fageksperter og selskaper for å utvikle innholdet kontinuerlig, slik at det alltid er oppdatert og av høy kvalitet.

Prøv Maler og verktøy