Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
Ola Mørk

Ola Mørk er ny produktleder i Gyldendal Rettsdata

Bli kjent med oss

Publisert: 03.10.2023

news-author-image

Rettsdata

Gyldendal Rettsdata satser ytterligere på digital utvikling, og ansetter Ola Mørk som produktleder.

– Gyldendal Rettsdata har en tydelig strategi for utvikling av ny plattform. Det er tydelig hvor vi skal, hva vi ønsker å oppnå og at vi skal komme dit i fellesskap med hele organisasjonen. Det gleder jeg meg til å ta del i, forteller Ola Mørk, ny produktleder i Gyldendal Rettsdata.

Ola er utdannet økonom fra Norges Landbrukshøgskole (UMB). Han har over 15 års erfaring med å lage digitale brukeropplevelser. Først som konseptutvikler og webansvarlig på forskjellige produktområder i Storebrand. Deretter som teamleder og ansvarlig for kundeopplevelse i Color Line, og sist som teamleder i Sparebank1 Utvikling.

– Jeg har stort sett alltid jobbet med å avdekke brukerbehov, og sammen med tverrfaglige team lage brukervennlige og etterspurte løsninger, forteller han.

Gyldendal Rettsdata utvikler digitale juridiske løsninger for profesjonsmarkedet. Med Rettsdata får advokater og jurister et omfattende juridisk oppslagsverk og arbeidsverktøy med oppdaterte lovkommentarer, faglitteratur og dokumentmaler samlet i én tjeneste.

– Jeg gleder meg til sette meg godt inn i produktområdet og forstå både ansatte og kundenes behov. Deretter blir det gøy å sammen jobbe metodisk med brukerinnsikt og produktutvikling, og kontinuerlig forbedre og videreutvikle Rettsdata til et produkt kundene våre vil elske og som de vil anbefale til andre, sier Ola.

– Vi er glade for å ønske Ola hjertelig velkommen som vår nye produktleder! Olas imponerende erfaring innen utvikling av digitale tjenester tilfører verdifull kompetanse til teamet vårt, og vil spille en avgjørende rolle i den pågående satsingen på digital utvikling i Gyldendal Rettsdata, sier Cecilie Bergenstjerna, daglig leder og administrerende direktør i Gyldendal Rettsdata.