Gyldendal-logo
magazine-logoGå til Rettsdata.no
Servet Yildiz Stêrk

Superbruker Servet Yildiz Stêrk mener Rettsdata er jussens Google

Advokatfullmektig Servet Yildiz Stêrk jobber i Tveter og Kløvfjell advokatfirma. Her jobber han med blant annet erstatningsrett, arbeidsrett og avtale- og kontraktsrett. Stêrk bruker Rettsdata flittig hver eneste dag. Vi har tatt en kjapp prat med vinneren av Advokatforeningens talentpris 2021.

– Rettsdata er mitt favorittverktøy for å finne frem til relevante rettskilder. Det er raskt, enkelt og tidsbesparende. Her finner jeg alt på ett og samme sted: rettskilder, lovkommentarer, faglitteratur og praktiske dokumentmaler, forteller Stêrk.

– For meg som generalist, hadde ikke hverdagen vært den samme uten lovkommentarer. Med Rettsdata har jeg med Norges beste spesialister på laget, og kan enklere utfordre andre spesialister – selv i de mest uforutsette situasjoner.

– Med et enkelt søk og et par tasteklikk, får jeg oppdaterte rettskilder, kommentarer og regelverk tilgjengeliggjort på en effektiv og brukervennlig måte. Derfor har jeg alltid med meg Rettsdata inn i alle møter i- og utenfor retten.


Har du en Rettsdata-historie å dele med oss?

– I en travel advokathverdag kan en enkelte ganger ta seg i å jobbe på «autopilot». I stedet for å gjennomføre et søk på Google tok jeg meg selv en gang i å gjøre det på Rettsdata. Resultatet var overraskende bra, og jeg innså da at Rettsdata faktisk er blitt jussens Google.

icon

Norges mest omfattende oppslagsverk med oppdaterte kommentarer til Norges lover. Kvalitetssikrede lovkommentarer fra vår fag- og hovedredaksjon, med Aage Thor Falkanger, Arnfinn Bårdsen og Steinar Tjomsland i spissen.

Les mer om Norsk Lovkommentar