Gyldendal-logo
logo
Logg inn
logo
Våre forfattere
Prøv gratisLogg inn
Servet Yildiz Stêrk

Superbruker Servet Yildiz Stêrk mener Rettsdata er jussens Google

Kundehistorie
Superbruker

Publisert: 07.12.2021

Advokatfullmektig Servet Yildiz Stêrk jobber i Tveter og Kløvfjell advokatfirma. Her jobber han med blant annet erstatningsrett, arbeidsrett og avtale- og kontraktsrett. Stêrk bruker Rettsdata flittig hver eneste dag. Vi har tatt en kjapp prat med vinneren av Advokatforeningens talentpris 2021.

– Rettsdata er mitt favorittverktøy for å finne frem til relevante rettskilder. Det er raskt, enkelt og tidsbesparende. Her finner jeg alt på ett og samme sted: rettskilder, lovkommentarer, faglitteratur og praktiske dokumentmaler, forteller Stêrk.

– For meg som generalist, hadde ikke hverdagen vært den samme uten Norsk Lovkommentar. Med Rettsdata har jeg med Norges beste spesialister på laget, og kan enklere utfordre andre spesialister – selv i de mest uforutsette situasjoner.

– Med et enkelt søk og et par tasteklikk, får jeg oppdaterte rettskilder, kommentarer og regelverk tilgjengeliggjort på en effektiv og brukervennlig måte. Derfor har jeg alltid med meg Rettsdata inn i alle møter i- og utenfor retten.


Har du en Rettsdata-historie å dele med oss?

– I en travel advokathverdag kan en enkelte ganger ta seg i å jobbe på «autopilot». I stedet for å gjennomføre et søk på Google tok jeg meg selv en gang i å gjøre det på Rettsdata. Resultatet var overraskende bra, og jeg innså da at Rettsdata faktisk er blitt jussens Google.