TechTorget: Der juss møter teknologi

TechTorget: Der juss møter teknologi

Publisert 03. mai 2022

Årets TechTorget er et samarbeid mellom TechTorget, Advokatforeningen og Rettsdata. Det var en fornøyelse å se huset vårt i bruk igjen som en levende arena for fagdiskusjoner og -utvikling etter to magre arrangementsår. Dette anser vi som en skikkelig friskmelding.

Rettsdata: Alt du trenger i én og samme tjeneste. 

På vår stand snakket vi om bredden og dybden Gyldendal Rettsdata tilbyr i én og samme tjeneste. Vi leverer rettskilder og forvaltningspraksis, over 1100 dokumentmaler, Norges største digitale jussbibliotek med over 400 bøker og Norges eneste komplette kommentarverk til norske lover med over 118 000 kommentarnoter.

En ekstra magisk stand

Vi hadde også gleden av å tilby litt magi til besøkende ved standen. Magiker Labib Malik var hyret inn for anledningen og stod for usynlig heving av brilleglass, flytting av gifteringer, magisk- og treffsikker gjetning av juridiske ord fra juridiske bøker med mer. Det var i det hele tatt godt med besøkende og god stemning på standen.

Rettsdata presenterte hvordan Maler og verktøy og sørger for riktige og lovlige dokumenter

Ett av trekkplastrene på TechTorget er paneldebattene og parallellsesjonene, der man får høre mer om konkret nytteverdi og bransjens utviklingen innen teknologi. Vi holdt en presentasjon om Maler og verktøy og vår utfyllingsteknologi som bidrar til lovlige og riktige dokumenter for advokater. Tilhørerne fikk demonstrert eksempelet med malen for «ordinær generalforsamling».

De som presenterte fra Rettsdata var sjefsredaktør Tone Garnås og Key Account Manager Cecilia Högrell. Presentasjonen ble holdt sammen med advokat Ole Morten Huseby, vår samarbeidspartner og hovedredaktør for den juridiske delen av Maler og verktøy, og advokat og bruker Tonje Nesheim fra Advokatfirmaet Forsberg.  

Hvorfor er et slikt arrangement viktig for advokatbransjen?

TechTorget hadde også utstillere og presentatører som Salesforce, BDO, Advisor, Lovdata, Telenor, Karnov og en rekke andre. Mesteparten av de besøkende var advokater og jurister. Det hele ble sparket i gang av Merethe Smith fra Advokatforeningen, Peter van Dam fra TechTorget og Tom Christian Gotschalksen fra Gyldendal Rettsdata.

Henrik Fagerholt, Product Manager i Rettsdata, sier dette om arrangementets viktighet:

«På TechTorget fikk alle i Rettsdata anledning til å møte våre kunder og konkurrenter i en avslappet, men målrettet setting. Disse timene ble brukt til å stifte bekjentskap, skaffe innsikt og, ikke minst, læring. Litt som å sitte i klasserommet hos kundene, og det er til uvurderlig hjelp når vi skal utvikle de mest brukertilpassede tjenester og produkter på markedet.»

Mange bidro til dette vellykkede arrangementet. Takk for godt samarbeid til både TechTorget ved Peter van Dam, Larissa Sjarbaini og Erik Ødegaard, og til Advokatforeningen. 


Om du ikke hadde anledning til å delta på TechTorget, er det bare å kontakte oss om det skulle være noen spørsmål, enten på rettsdata@rettsdata.no eller på 22 99 04 20.


Tekst: Hege Høistad (Gyldendal), Katrine Valldal Eriksen (Gyldendal) og Martine Larsen Rygh (Artell)
Fotokred: Alle bilder med TechTorget-logo er tatt av fotograf Emanuele Lombardo

 

Kontakt Rettsdata

Om du ikke hadde anledning til å delta på TechTorget, er det bare å kontakte oss om det skulle være noen spørsmål, enten på rettsdata@rettsdata.no eller på 22 99 04 20.